Upcoming events

Doc Lounge Helsingborg

Doc Lounge Helsingborg erbjuder publiken premiärer och förhandsvisningar av de allra senaste dokumentärfilmerna från hela världen. Genom unika helkvällar där filmvisningar kombineras med intressanta kringarrangemang, aktuella gäster, regissörsbesök, liveakter och barhäng, vill vi öka och bredda publiken för dokumentärfilm och ge besökarna en upplevelse som engagerar och stannar kvar i minnet. 

Från hösten 2016 flyttar Doc Lounge Helsingborg in på The Tivoli. Det känns enormt spännande att få lyfta in vårt program med dokumentärer och liveakter på stans häftigaste klubb. För oss betyder det att vi får lära känna en bredare helsingborgspublik som vi hoppas ska gilla den sociala och engagerande upplevelsen som en kväll på Doc Lounge erbjuder.

Väl mött!

Foto: Sarah Perfekt & Kristoffer Granath

Vill du vara volontär?

Vill du vara med och göra Doc Lounge till världens bästa dokumentärfilms-klubb i höst? Tveka inte att höra av dig till oss, så berättar vi mer!

Guldkortsdeal!

Med start 2016 erbjuder vi Doc Lounge Guldkort som ger dig och medföljande sällskap fritt inträde till hela årets visningar för 280:-

Team Doc Lounge Helsingborg!

Contact person

Projektledare
Caroline Troedsson
+46 739 193913

Visningar

The Tivoli
Köpenhamnskajen 1
25221 Helsingborg

Show on google maps

Postadress

c/o Caroline Troedsson
Hjälmshultsgatan 1
25441 Helsingborg

Koordinator
Sarah Perfekt
+46 709 837897

Friends & sponsors