Doc Lounge Helsingborg

Doc Lounge öppnar upp i Helsingborg! Det finns så ofantligt mycket spännande dokumentärfilm att visa och nu är vi en grupp lokala dokumentärfilmare och kulturentreprenörer som startar upp Doc Lounge Helsingborg. Med start 2016 ses vi en gång i månaden i vårt gemensamma vardagsrum med skön atmosfär där man träffar nya och gamla bekanta, inbjuds till nya perspektiv och ges möjlighet att ta aktiv del i samhällsdebatten. Kombon dokumentärfilm, diskussioner, nytt sällskap och liveakter är något vi har saknat, och är otroligt glada över att få möjlighet att bjuda in till i Helsingborg. 

Under hösten 2015 har vi testat intresset genom att arrangera välbesökta Doc Lounge Live. Med start 2016 kör vi en gång i månaden förhands- och premiärvisningar av det allra senaste från dokumentärfilmsvärlden, lokalt angelägna panelsamtal, och vi fortsätter givetvis bjuda in musiker och andra scenakter med lokal anknytning. Förutom ordinarie program kommer vi också bjuda in till specialarrangemang och utomhusvisningar. Kontakta oss gärna om du har tips, idéer eller möjlighet att hjälpa till vid våra Doc Lounge-kvällar! 

Väl mött!

(Foto: Sarah Perfekt och Frida Lindblom)

Vill du vara volontär?

Vill du vara med och göra Doc Lounge till världens bästa dokumentärfilms-klubb i höst? Tveka inte att höra av dig till oss, så berättar vi mer!

Guldkortsdeal!

Med start 2016 erbjuder vi Doc Lounge Guldkort som ger dig och medföljande sällskap fritt inträde och köföreträde till hela årets visningar för 280:-

Team Doc Lounge Helsingborg!

Contact person

Projektledare
Caroline Troedsson
+46 739 193913

Friends & sponsors