Upcoming events

Doc Lounge Helsingborg

Doc Lounge Helsingborg erbjuder publiken premiärer och förhandsvisningar av de allra senaste dokumentärfilmerna från hela världen. Genom unika helkvällar där filmvisningar kombineras med intressanta kringarrangemang, aktuella gäster, regissörsbesök, liveakter och barhäng, vill vi öka och bredda publiken för dokumentärfilm och ge besökarna en upplevelse som engagerar och stannar kvar i minnet. Hör av dig om du har en kortfilm du är intresserad av att visa hos oss eller andra programförslag.

Vår hemvist är The Tivoli. Nytt för i år är AW-paketet som ger sällskap på fem eller fler personer rabatt på inträdet. Dessutom möblerar vi numera även med bord för de som önskar äta en bit mat under programmet.

Varmt välkomna! 

Doc Lounge Helsingborg arrangeras med stöd av Kulturnämnden i Helsingborg, samt med sponsring från ABF Helsingborg, The Tivoli, Film i Skåne, Svenska Filminstitutet och SVT. Tack vänner!

Foto: Anja Barte Telin, 7two9 Photography

Vill du vara volontär?

Vill du vara med och göra Doc Lounge till världens bästa dokumentärfilms-klubb? Tveka inte att höra av dig till oss, så berättar vi mer!

AW-paketet!

Sällskap på 5 personer eller fler går in för 50 kr /person!

Guldkortsdeal!

Säkra hela vårsäsongen och köp vårt Guldkort! Det kostar 210 kr och då ingår en fribiljett att ge bort till en god vän som också vill se bra dokumentärfilm.

Team Doc Lounge Helsingborg!

Contact person

Projektledare
Caroline Troedsson
+46 739 193913

Visningar

The Tivoli
Köpenhamnskajen 1
25221 Helsingborg

Show on google maps

Postadress

c/o Caroline Troedsson
Hjälmshultsgatan 1
25441 Helsingborg

Koordinator
Sarah Perfekt
+46 709 837897

Friends & sponsors