Doc Lounge Live
Current6/22018

Doc Lounge Live

Simultan dokumentärfilmsvisning med livesändning från Doc Lounge i Malmö!

Doc Lounge Live ger biografer, kulturhus och bibliotek chansen att ta del av premiärer- och förhandsvisningar av världens bästa dokumentärer. Dokumentärfilmerna visas simultant över hela landet tillsammans med en interaktiv livesändning från Doc Lounge i Malmö, där samtal med regissörer och specialinbjudna gäster ingår. Tillsammans skapar vi mötesplatser och samtal i hela Sverige!

Den 6 februari är det dags för årets första Doc Lounge Live, filmvisning och livesänding direkt från Babel i Malmö. Doc Lounge Live är ett perfekt sätt att spetsa programutbudet, skapa lokala mötesplatser och diskussionsforum för att därigenom locka ny publik.

Doc Lounge visar premiärer och förhandsvisningar, som ju är purfärska och av bästa kvalité. För att ge er så aktuella filmer som möjligt, bokas filmtitlarna löpande, cirka två månader innan varje evenemang.  

Vill du också vara en del av Doc Lounge Live? Boka visning och sändning till ditt bibliotek/biograf/kulturhus hos koordinator Lina Reimers live@doclounge.se! Läs mer om vad det innebar att vara en del av Doc Lounge Live här.

Cirkatider för livesändning
(För exakta tider - se din lokala visningsplats)
18:45 Förstudio med intervjuer 
19:00 Filmvisning
20:20 Samtal med inbjuden gäst
21:00 Kvällen avslutas

FRÅGOR OM DOC LOUNGE LIVE?
Kontakta koordinatorn Lina Reimers: live@doclounge.se eller läs mer på egen hand:
Om Doc Lounge Live
Om att vara visningspartner
Om teknisk guide till Doc Lounge Live
Doc Lounge Malmö på facebook